Een grote diversiteit aan behandelingen bij Salon Aletta Schoonheids- en Pedicuresalon

Gezichtsbehandelingen

Teenage behandeling
(25 minuten)
€ 22,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker en dag-/nachtverzorging.
Quick behandeling
(45 minuten)
€ 30,00 Oppervlaktereiniging, peeling, epileren en dag-/nachtverzorging.
Basic behandeling
(60 minuten)
€ 42,50 Oppervlaktereiniging, peeling, epileren, harsen of verven, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en dag-/nachtverzorging.
Relax behandeling
(90 minuten)
€ 50,00 Oppervlaktereiniging, peeling, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, nek- en schoudermassage, masker en dag-/nachtverzorging. Tijdens het masker een oormassage en handmassage.
Luxe verwenbehandeling
(120 minuten)
€ 95,00 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, peeling, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, ampul/serum, gezichtsmassage, liftende massage/drukpunten, massage nek en schouders, decolleté/oogmasker, gezichtsmasker, voetmassage, verzorgende dag/nachtverzorging.
Acnebehandeling € 39,50 Dieptereiniging, stomen, ferment peeling, verwijderen van onzuiverheden (o.a. comedonen en milia), masker, oormassage.

Harsen gezicht

Bovenlip € 10,00
Bovenlip en kin € 14,00
Gezicht € 16,00

Lichaamsbehandeling harsen

Onder- of bovenbenen € 22,00
Onder- en bovenbenen € 39,50
Oksels € 15,00
Bikinilijn € 17,50
Rug of borst (man) € 30,00

Wij verkopen ook producten voor lichaam, gezicht, haar en zon 

klik hier voor de webshop

Massagebehandeling

Wat doet massage met u? Een massage is een heerlijke manier om lichaam en geest te laten ontspannen en even op een natuurlijke manier te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige en verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Massage kan klachten als rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid en stress voorkomen en tegengaan. Het ontspant uw spieren en de circulatie van het bloed en lymfe in uw lichaam wordt verbeterd.


Hele lichaam (60 minuten) € 56,00
Hele lichaam (90 minuten) € 70,00
Rug, nek en schouders € 26,00
Benen en voeten € 26,00
Voetreflex € 26,00

Voetbehandelingen

Pedicure € 26,00 Nagelverzorging, knippen van de nagels, eelt verwijderen, likdoorn verwijderen, ingegroeide nagel behandelen, voetmassage en eventueel lakken van de teennagels.
Pedicure met gel nagels € 36,00
Cosmetische voet € 26,00 Reinigen van de voet, nagelriemen verzorgen, knippen en vijlen van de nagels, voetscrub, voetmasker, voetmassage, lakken van de nagels.
Voetreflex € 26,00 Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee eventuele blokkades te verwijderen en de energiestroom te bevorderen. Zo raken het lichaam en de geest weer in evenwicht. Voetreflexmassage zorgt voor een betere doorbloeding. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd via de uitscheidingsorganen. Tevens worden de hormonen en zenuwfuncties kwalitatief gezien beter. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd.
Herstel schimmelnagel € 3,50 Reparatie van een schimmelnagel door middel van het zetten van een mooie gelnagel over de beschadigde nagel. Zo krijgen uw voeten weer een mooie gladde en frisse uitstraling.

Behandelingen handen

Manicure € 15,00 Basisbehandeling, knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen en eventueel lakken van de nagels.
Comfort behandeling € 17,50 Basisbehandeling en handmassage.
Extra comfort behandeling € 22,50 Basisbehandeling, handscrub, handmasker en handmassage, onderarmmassage, eventueel lakken van de nagels.
Nagels lakken € 7,50

Wij verkopen ook producten voor lichaam, gezicht, haar en zon 

klik hier voor de webshop

Reiki

Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij er via de handen energie wordt doorgegeven. U legt uw handen op uzelf, op een ander persoon, dier of plant en er komt een energiestroom op gang waardoor u de energie doorgeeft aan uzelf of een ander. Diegene die Reiki geeft zal vooraf contact maken/afstemmen op de universele energie die altijd voldoende is om via hem of haar doorgegeven te worden. Het mooie van Reiki is dus ook dat zowel de gever als de ontvanger baat hebben bij deze behandeling. Ieder mens heeft het vermogen tot zelfgenezing, maar op het moment dat er ergens een disfunctie of stoornis in het lichaam/geest/ziel is zal deze zoveel energie vragen dat er ergens anders weer een tekort ontstaat. Met Reiki wordt extra energie gegeven, zodat alles weer in balans kan raken en het genezingsproces op gang komt. Met Reiki wordt energie daar gebracht waar het nodig is.


Reikibehandeling                                       € 35,00

Losse onderdelen

Epileren € 12,00
Verven wimpers € 12,50
Werven wenkbrauwen € 12,50
Twee onderdelen € 22,00 Keuze uit epileren, wimpers verven of verven wenkbrauwen.
Drie onderdelen € 28,50 Epileren, verven wimpers en verven wenkbrauwen.

Salon Aletta Schoonheids- en Pedicuresalon
Mariniersweg 43 
3262 VD Oud-Beijerland

KvK 23070190

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 18 77 27 19

 info@salonaletta.nl

Openingstijden

Dinsdag 19:00 - 22:00

Woensdag 19:00 - 22:00

Donderdag 19:00 - 22:00

Salon Aletta is geopend op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond. Eventueel is het mogelijk om een afspraak te maken voor overdag via 06 - 18 77 27 19.